6 Aralık 2015 Pazar

Toptan İçgiyim Fiyatları




İç giyim artık model tarz ve içerik bakımından uzmanlık alanlarına girdi. Gecelik firmaları saten ve penyeciler olarak tamamen kulvarlarını ayırdılar. Saten gecelikler çoğunlukla çeyiz ve düğün seti olarak üretilmekte çok fazla gündelik kullanılmamakta. Penye gecelikler çok daha kullanışlı olmakla beraber yazın elbise şeklinde de kullanılır oldu. Birde fantezi gecelik sektörü oluştu ki pazarda büyük paya sahip artık. İnternet satışı yapan e- ticaret firmalarının çok fazla rağbet ettiği iç giyim tarzı oldu.

Erkek iç giyim modellerinde ise likralı rambo atlet, erkek boxer, sporcu atlet ve body tarzı atletler son yıllarda erkek modası oldu. Erkek iç giyiminde gri ve siyah tonlar sıkça kullanılıyor.
Kadın iç giyim için son yıllarda yaka ve kolları dantelli body ler, çıtçıtlı bodyler, şortlu takımlar çokça versiyonlar üretilmiştir.

Toptan iç giyim fiyatlarını belirleyen en önemli faktör marka ve kalite. yılların  İç giyim firmaları kaliteli üretimleri olmasına rağmen pazarda istediği noktaya gelememişlerdir. İyi bir marka mekırla çalışan iç giyim firmalarının  marka değerleri yavaş yavaş yükselmeye başladığı görülüyor. Toptan iç giyim fiyatlarını kullanılan malzemenin kalitesi ve ambalajı da belirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder